MENU

Course Jukebox

Course Jukebox

Course Detail

Degree
Master
Standard Academic Year
1
Course delivery methods
face-to-face
Subject
Subjects allied to medicine, Biological sciences, Agriculture & related subjects
Program
School
International Joint Degree Master's Program in Agro-Biomedical Science in Food and Health
Department
Campus
Tsukuba Campus
Classroom
Course Offering Year
2022-2023
Course Offering Month
November - February
Weekday and Period
Wed5,6
Capacity
Credits
2.0
Language
English
Course Number
0AVC207

Advanced Food System University of Tsukuba

Course Overview

食料資源の生産から消費までの過程は、多種多様不斉一な生物体を対象とすること、省エネルギー・省資源等の持続性を要求されること、自然の影響を受け人為的制御が困難であること、等の理由から、その品質や安全性を管理するにはトータルなシステムとして取り扱うことが有効である。ここでは食料システムの解析に必要不可欠な理論や技術について解説する。

Learning Achievement

Competence

1.体系的な専門知識 食料システムにおける安全・品質評価に関する基礎的知識を習得できる。To acquire basic knowledge about safety and quality evaluation in food system.
3.国際的な専門知識 食料システムにおける安全・品質評価に関する基礎的知識を英語で習得できる。Basic knowledge about safety and quality assessment in food system can be acquired in English.

Course prerequisites

Grading Philosophy

毎回の授業へのリアクションペーパー(50%)と最終レポート(50%)により評価する。Evaluate with reaction paper for every class (50%) and final report (50%).

Course schedule

Course type

Lectures

Online Course Requirement

Instructor

Kitamura Yutaka,Kokawa Mito

Other information

Contact the instructor to obtain permission before taking the course. 研究室
Identical to 01AB852 and 0ANB717.
Lecture is conducted in English.
Online(Asynchronous) オンライン(オンデマンド型) Online Asynchronous 概ね1週間に一度manabaを通じて教材を配信する Distribute teaching materials through manaba almost once a week

Site for Inquiry

Please inquire about the courses at the address below.

Contact person: Yutaka Kitamura,Mito Kokawa

Email address: kitamura.yutaka.fm@u.tsukuba.ac.jp,kokawa.mito.ke@u.tsukuba.ac.jp


Link to the syllabus provided by the university